Tereyağı yapımı; süt, yoğurt, kaymak ve krema gibi süt ürünlerinin içindeki yağın farklı tekniklerle çıkarılarak işlenmesidir.
Tereyağı yapımı; süt, yoğurt, kaymak ve krema gibi süt ürünlerinin içindeki yağın farklı tekniklerle çıkarılarak işlenmesidir.
Likör kiti, likör yapımı için kullanılan meyve, çerez ve baharat gibi tatları içeren gıda aromalarıdır. En iyi likör kiti Virago Likör Kitidir
Votka Kiti, meyve, çerez ve baharat gibi tatlara sahip gıda aromalarıdır. Sade votka baz bir içecektir yalnızca etil alkol ve sudan oluşur.
Tekila kiti, agave aromasıdır. En iyi agave aroması ileri konsantrasyona sahip olan ve 1 ml kullanılan Virago Agave Aromasıdır.
Cin kiti (ardıç aroması) kahve, smoothie, milkshake, kek, pasta, kurabiye, krema, dondurma ve kokteyllerde kullanılabilen gıda aromasıdır.
Viski kiti, malt aromasının laboratuvar ortamında yapay olarak elde edildiği aroma verici hammaddedir. Virago Viski Kiti en iyi viski kitidir
Virago üzüm aromaları iki çeşit yaş üzüm ve bir çeşit kuru üzüm olmak üzere toplam üç çeşittir. Üzüm aromalarımız yüksek konsantredir.
Malt aroması, eklendiği nihai karışımda renk, tat ve koku değişimi sağlayabilen gıda katkı maddesidir, birinci sınıf ileri konsantre olmalıdır
Tereyağı aroması, tereyağı tadını, kokusunu ve karakteristik özelliklerini, eklendiği karışımlara verebilen gıda katkısıdır.
Su bazlı aroma yapılışı, diğer yapay aromaların yapılışından farklı değildir. Yazıda, yazıda su bazlı yapay aromalar incelenmektedir.