Viski kiti, malt aromasının laboratuvar ortamında yapay olarak elde edildiği aroma verici hammaddedir. Virago Viski Kiti en iyi viski kitidir
Viski kiti, malt aromasının laboratuvar ortamında yapay olarak elde edildiği aroma verici hammaddedir. Virago Viski Kiti en iyi viski kitidir
Virago üzüm aromaları iki çeşit yaş üzüm ve bir çeşit kuru üzüm olmak üzere toplam üç çeşittir. Üzüm aromalarımız yüksek konsantredir.
Malt aroması, eklendiği nihai karışımda renk, tat ve koku değişimi sağlayabilen gıda katkı maddesidir, birinci sınıf ileri konsantre olmalıdır
Tereyağı aroması, tereyağı tadını, kokusunu ve karakteristik özelliklerini, eklendiği karışımlara verebilen yapay gıda katkısıdır.
Su bazlı aroma yapılışı, diğer yapay aromaların yapılışından farklı değildir. Yazıda, yazıda su bazlı yapay aromalar incelenmektedir.
Virago malt aroma vericiler ile ilgili sorulan sorular bu yazıda cevaplanmıştır. Yeni sorular gelmeye devam ettikçe yazı güncellenecektir.
Virago tarafından satılan suda & yağda çözünen ve kokteyllerde kullanılan yapay aromalar nerelerde kullanılır sorusunun cevabını verdik.
Yapay aromalar güvenlidir yani doğru şekilde kullanıldığında zararlı değildir. Yapay aromalarla doğal aromaları karşılaştırdık.
Gıda gliserini ve USP gliserin arasındaki farklara ilişkin yazıdır. Aslında saflık dışında aralarında bir fark yoktur.
Bu yazıda resmi ve bilimsel kaynaklar başta olmak üzere bitkisel gliserin ve kullanım alanları hakkında detaylı bilgiler verdik.